Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4
Софтуер за ефективна и лесна комуникация между зъболекари и зъботехници

Дентално оборудване от АНВИТА

Дентално оборудване АНВИТА ADL-6 и ADV-6

Дентален юнит, окачен на шарнирно рамо, с горни шлангове, с възможност за 5 или 6 инструмента. Окомплектован с трипътна ръкохватка, изводи за ел. мотор и скалер, шланг със светлина – 3 бр., негативоскоп, пневматична спирачка, подвижна табла под юнита, регулиране на въздуха за всеки инструмент.

Електронен панел за управление движенията на стола с 4 програмируеми положения, реверс и регулиране, с визуализация на оборотите на ел. мотора от 1000 до 40000 об./мин., вкл./изкл. на негативоскоп и на вода за плювалник и чаша.

Стол за пациента – електромеханичен, с управление на движенията от дентален и асистентски юнит, облегалка и джойстик.

Асистентски юнит с 4 извода, трипътна ръкохватка и панел за управление. Воден блок с плювалник, хидрофорна система и автономен слюносмукател. Осветително тяло – халогенно или LED POLARIS Италия.

Стол за стоматолог, с облегалка и ринг.

Детско дентално оборудване АНВИТА “АНИ”

Дентално оборудване, което АНВИТА разработи специално за малките пациенти. Оборудването е изработено от стъклопласти, а всяка фигура е ръчно рисувана. Комплектите включват: Дентален юнит с горни или висящи шлангове с 5 или 6 извода, окачен на шарнирно рамо или на карт; Стол за пациента; Асистентски юнит с 4 извода; Воден блок с плювалник и хидрофорна система; Осветително тяло – халогенно или LED POLARIS Италия; Стол за стоматолог с облегалка и ринг.

Оборудването се окомплектова по поръчка на клиента с периферия, интраорална камера – с монитор и рамо, компресор, аспирационна система със сепаратор.

АНВИТА е в зала 2, щанд В3.

{os-gal-36}