Аспирационни системи от ново поколение
Над 90 лектори се включват в съпътстващите събития на изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&EСТЕТИКА
Да спрем следите на времето върху кожата

Дентални продукти от DENTASWISS

Фирма DENTASWISS е представител за България на многобройни чуждестранни фирми, произвеждащи дентални продукти. Сред тях са Sanctuary dental, Eurodent, Dentalmatic , ECS S.R.L, Omnia S.p.A, SCI Can, MICRO MEGA, ACTEON SATELEC, PIERRE ROLLAND и  SOPRO. Освен това компанията е официален дистрибутор за България на френските имплантни системи EUROTEKNIKA.

Основавайки се на принципите за качество, дизайн и иновации, сред акцентите на компанията при тазгодишното ѝ участие на Булмедика/Булдентал са платната за кофердам Sanctuary Dental Dam – продукт на Sanctuary. Те са проектирани да бъдат устойчиви, с висока разтегливост, което позволява лесното им фиксиране към клампите. Това е безпрахов и нископротеинов латексов кофердам, което го превръща в отличен избор за професионална употреба.

Растителните протеини в естествения каучук могат да предизвикат дразнене и алергии, което води до негативни и нежелани реакции. Основна полза от безпраховия и нископротеиновия латекс в Sanctuary Dental Dam е, че те са драстично редуцирани, чрез намаляване на нивата на протеин и премахване на праховите остатъци от естествени каучукови изделия при производството; така тези продукти са по-безопасни и по-достъпни.

Вода за уста с натурално масло от чаено дърво

Посетителите ще се запознаят с новата Tebodont-F Вода за уста с натурално масло от чаено дърво. Създадена от WILD Switzerland, тя е комбинирана грижа за орална хигиена – натурален продукт с мощно действие, тя е алтернатива на хлорхексидин съдържащите продукти. Tebodont-F Вода за уста е предназначена за употреба при парoдонтоза, възпаления, бактериална плака, кариес профилактика, следоперативна грижа, както и за поддръжка на импланти и протетични конструкции.

Продуктите на DENTASWISS ще откриете в зала 2, щанд B9.