3D технологиите са неразделен елемент от съвременната дентална практика и медицината
Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4

Дентален имплант, универсалeн течен композит и безжично осветление са акцент в представянето на УЛТРАДЕНТАЛ

С богато портфолио от продукти и с целия си капацитет в изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2021 се впуска компания УЛТРАДЕНТАЛ. В следващите редове разбираме какво ще открием на фирмения щанд .

Дентален имплант Straumann® BLX

Създаден от Institut Straumann AG, това е имплант, специално проектиран за имедиатно имплантиране и натоварване. Дизайнът и агресивната резба, които отличават Straumann® BLX са ключът към стабилна и бърза остеоинтеграция. Прогресивната резба преразпределя и запазва естествената костна тъкан. Имплантът се характеризира с TorcFit™ хибридна връзка, която позволява гъвкавост и стабилност при избора на протетични компоненти. Straumann® BLX е решението за постигане на минимална инвазивност на лечението. „Пациентите ви ще се чувстват сигурни и благодарение на доживотната гаранция от Straumann®“, коментират от УЛТРАДЕНТАЛ.

Универсалeн течен композит Omnichroma Flow

„OMNICHROMA FLOW е единственият течен композит без добавени багрила и пигменти“, информират от УЛТРАДЕНТАЛ. Представен в само един нюанс, с него професионалистите успешно покриват всички 16 цвята от класическата разцветка VITA (А1 – D4). Притежаващ преимуществата на универален течен композит, OMNICHROMA FLOW може да бъде използван самостоятелно или в комбинация с OMNICHROMA BLOCKER при всички случаи на директни антериорни и постериорни възстановявания, за подложка, както и за поправка на фрактурирани керамика и композит. Произведен от Tokuyama Dental Corporartion (Tokyo, Japan), композитът е с оптимални естетични и физико-механични качества за дълготрайни резултати.

Безжично осветление EOS WIRELESS

За максимално удобство при работа, УЛТРАДЕНТАЛ ще представи на професиноластите безжично осветление. Създадено от UNIVET s.p.a, EOS WIRELESS осигурява напълно независимо безжично осветление със следните характеристики: 

– усъвършенствана технология с жестов контрол
– непрекъсната работа при пълен капацитет, благодарение на две батерии
– температура на цвета: 57 000 К
– тегло на осветлението: 36 g
– интензитет на светлината: 38000 LUX при 350 mm
– съвместимост с всички модели увеличителни системи

– аксесоари: 2 батерии, зарядно устройство, филтър за работа с композитни материали, универсален магнитен клипс.

По време на учаситето си УЛТРАДЕНТАЛ ще дава възможност на посетителите да тестват новите продукти и да получат актуална информация за всички новости. Това ще се случи в зала 3, щанд В2.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>