Дентално здраве с ароматерапия
Продукти за здраве и красота от природата
Форум за женско здраве събира над 20 специалисти на 31 май

Цялостни решения в сферата на 3D технологиите

Интраорален скенер, очила за виртуална реалност, операционни лед лампи и още продукти представени от фирма GM MEDICAL на БУЛМЕДИКА 2024

Инженеринговата компанията създадена още през 2006 в гр.Русе не спира своето развитие в годините. Тя става вносител на продукти в сферата на 3D технологиийте. GM MEDICAL е участник в изложение БУЛМЕДИКА 2024 от 29 до 31 май, зала2, щанд А11.

Всички посетители на изложението ще могат да разгледат топ продуктите представени от екипа на GM MEDICAL . Представяме ви малка част от тях:

Операционни лед лампи – DOIFF – South Korea

Лед лампа с камера с висока резолюция – модели X5, X5plus, X9

Фирмата е производител на лед лампи с вградена камера. В портфолиото на компанията има и операционни лед лампи без камера, които са по-достъпни. Отличават се с високо качество на изработка и интелигентен софтуер.

Интраорален скенер

Скенер за дигитално заснема на зъбни дъги от Еlеtra

Изключително прецизен интраорален скенер от ново поколение. Един от най-компактните скенири на пазара с възможности, които не отсъпват на водещите брандове.

Ортодонтски прозрачни алайнери – Trioclear invisible aligners

TrioClear, произведени от Perfection Aligner System Hong Kong Limited е нова иновативна ортодонтска система за подравняване на зъбите, позволяваща ефективено, естетично и комфортно лечение, като трансформира вашата усмивка до съвършенство.

Алайнерите TrioClear са почти невидими сваляеми прозрачни алайнери, които са направени по поръчка. С помощта на постепенно движения те преместват зъбите ви стъпка по стъпка до идеалната позиция.

Очила за виртуална реалност VR Set от Realica Italy

С помощта на виртуалната реалност, пациентите се извеждат от неприятната за тях среда, за една по-безболезнена и безпроблемна манипулация.

Зъбни импланти от Cowellmedi – South Korea

Зъбни импланти, абатмънти, костни присадки

Cowellmedi има водеща роля в разработването на зъбни импланти. Със силен ангажимент да предоставя на пациентите си безопасни и устойчиви зъбни импланти, които много приличат на естествените зъби.

През 2010 г. COWELLMEDI за първи път в света успешно комерсиализира материал за костна присадка, базиран на растежен фактор E.rhBMP-2, привличайки вниманието на световни специалисти. Това беше движещата сила, която направи от COWELLMEDI глобална компания в областта на биомедицината.

Към момента GM MEDICAL е насочена да предлага цялостни решения в сферата на 3D технологиите: Софтуер, 3D скенери, 3D принтери, високо качество и богата гама материали, консумативи, аксесоари, оборудване за пост-обработка на детайлите, обучение, гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба

От 29 май медицинският, денталният и естетичният сектор отправят поглед към БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024