Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Чиста вода за всички стерилизатори

W&H представя интегрирани системи за пречистване

Чистата вода е в основата на високо хигиенния работен процес. Това е така защото стерилизацията на дентално оборудване изисква високо качество на водата. Само деминерализирана или дестилирана вода може да предпази инструментите от натрупване на замърсители и отлагания. Благодарение на Multidem, Osmo и Dist можете да изпитате предимствата на най-съвременната технология за пречистване на вода. И трите устройства, които ще бъдат представени на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА, се интегрират безпроблемно в стерилизационната стая, доставяйки чиста вода на всяко нужно място.

Водните условия могат да варират, в зависимост от региона. Но само чистата вода отговаря на всички изисквания за денталните практики. Дори леко повишените нива на водна проводимост могат да причинят отлагания, петна или корозия върху работните инструменти и стерилизатори, влошавайки производителността им.

Multidem, Osmo и Dist от портфолиото на W&H предлагат решения за професионално пречистване на вода. Предимството им е че могат лесно да бъдат интегрирани в съществуващия работен процес и осигуряват висококачествена или дестилирана вода за почистването и стерилизацията. Пречистената вода, доставяна от системите на W&H, отговаря на най-разпространените препоръки в света за работа на парни стерилизатори и следователно отговаря на най-високите стандарти на пазара.

Обработка на водата е лесна и удобна

Като производител и доставчик на решения W&H знае точно какво се изисква при хигиената и поддръжката на дентални инструменти и устройства, а именно: качество, безопасност и рентабилност. Освен съвместимостта със системи от други производители, устройствата за пречистване на вода на W&H се интегрират безпроблемно във вече съществуващата практика.

Устройствата се инсталират лесно, а свързването към желания стерилизатор става само с няколко действия. Независимо дали имате един стерилизатор или шест и дали предпочитате ръчно или автоматично пълнене с вода, Multidem, Osmo и Dist предлагат удобно решение за Вас. Тези продукти на W&H увеличават и подобряват ефективността на стерилизаторите, защитават оборудването и поддържат неговата дългосрочна функция. Филтрите могат да се сменят бързо, без инструменти и допълнителните изисквания за повторна обработка могат лесно да бъдат изпълнени с устройствата за пречистване на вода на W&H, например при изплакване на инструменти. Новото Osmo е най-добрата W&H система за пречистване на вода за едновременно захранване на няколко стерилизатора.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>