Аспирационни системи от ново поколение
Над 90 лектори се включват в съпътстващите събития на изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&EСТЕТИКА
Да спрем следите на времето върху кожата

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2020 – с нов подход на провеждане в условията на COVID-19

От 7 до 9 октомври професионалното изложение отваря врати в Интер Експо Център

„Всички необходими мерки, предвидени от властите в условията на ситуация с COVID-19, ще бъдат предприети“, коментират организаторите на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА.

Специализираният форум ще се проведе за 54-и път, от 7 до 9 октомври, в Интер Експо Център. Професионалната бизнес платформа посреща специализирана публика от България и чужбина в пълно съотвествие с разпорежданията на българските здравни институции и международните изисквания. Форумът отбелязва и рестарта на изложбената индустрия в България.

Интересен факт е, че изложението се провежда всяка година без прекъсване от създаването си, ето защо секторът отчита като много важно провеждането му в обстановката на COVID-19. „Полагаме всички усилия за създаване на сигурно място за бизнес и среда за договаряне в напълно контролирана обстановка“, посочват организаторите. Изложението е първото, което се възползва от новата платформа на Интер Експо Център за мащабни събития.

Сигурно и безопасно място за развитие и бизнес

„С променената и усложнена в глобален план ситуация, всички ние – изложители, посетители, организатори, лектори и професионалисти, осъзнаваме колко важно е да запазим изложенията като сигурно и безопасно място за срещи и бизнес, като най-бързата писта за постигане на икономическо възстановяване на страната“, коментират организаторите. БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА дава възможност на фирмите от бранша в България да достигнат до голям обем от предлагани бизнес възможности за договаряне и генериране на знания и нови възможности.

Лечението не трябва да се отлага

Навременното лечение ще бъде сред акцентите на съпътстващата програма. Темата ще бъде фокус на професионалното събитие „Не отлагай лечението си – LIVE“, организирано от CREDOWEB, в партньорство с Български лекарски съюз, и Интер Експо Център. В специално обособената семинарна зала на 8-и октомври ще се съберат специалисти по Кардиология, Ендокринология, Гастроентерология, Дерматология, Урология, Пулмология, АГ и инвитро. Ще бъдат засегнати актуални здравни проблеми и грижата за тях в условията на пандемия от коронавирус. Сред лекторите ще бъдат водещи имена от сферите, сред които: проф. Иво Петров – Сити Клиник (Кардиология), акад. Ивона Даскалова – ВМА (Ендокринология), д-р Александър Симидчиев  – МВР болница (Пулмология) и други.

В семинарна зала в изложбена зала 3 ще се проведат и редица презентации и демонстрации, организирани от компаниите, обвързани с дейността им и продуктите, които предлагат на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА.

Технологиите не спират да се развиват

През тази година участниците от България и чужбина отново ще докажат, че технологиите не спират да се развиват, а медицинският, денталният и секторът на естетичната медицина са области на иновации.

3D – технологиите ще бъдат сред акцентите на БУЛМЕДИКА. Сред тях са комбинирани апарати за панорамни, цефалографски и 3D изследвания. Фокус на компаниите ще бъдат и софтуерни продукти, преносимите апарати, ехографи от последно поколение, рентгенова техника, дигитални и апарати за кръвно налягане, телеметрични системи. И разбира се – внедряването на изкуствения интелект в акушеро-гинекологията. Посетителите на БУЛМЕДИКА ще могат да станат свиделите и на демонстрация на употреба на външен автоматичен дефибрилатор от лекар и от немедицинско лице и оказване на първа долекарска помощ.

Оптималната хигиена в здравния сектор е друг от водещите акценти в изложението. Професионалната публика ще открие както продукти за дезинфекция и почистване на медицински и стоматологични инструменти и здравни заведения и кабинети, така и уреди за бързо и точно наблюдение на изпълнение на стандартите по почистване.

БУЛДЕНТАЛ дава възможност професионалистите да открият новостите при денталните импланти и имплантни системи, добрите практики в зъболечението, зъботехниката, оралната хигиена и денталните материали, отговарящи на съвременните клинични и анатомични предизвикателства. Съдейки от тендециите в денталния сектор, уредите са все по-мобилни. Безжични инструменти, нови сплави, оптични технологии, 3D принтери, скенери, микроскопи, дентални юнити и импланти от ново поколение и много други продукти, ще бъдат акцент в представянето на изложителите. И през тази година ще можем да посетим новата тематика ДЕРМА & ЕСТЕТИКА. Посветена на дерматологията и естетичната медицина, второто ѝ издание ще позволи среща с иновативна апаратура, дермо-козметични продукти за лице и тяло, дермални филъри, диагностични и терапевтични технологии и подходи.

За максимална сигурност на присъстващите, Интер Експо Център е разработил „Правила за хигиена и организационни мерки“, в които заляга засилената хигиена. Участниците ще имат възможност за отстояние от мининмум 1.5 м. За целта, е увеличен размерът на пътеките между щандовете. „Умно въвеждане“ на входа на залите ще контролира човекопотока. За целта, е разработена система на Crowd management.

Всяка година БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА създава екосистема за среща на професионалистите. Предстоящото издание от 7 до 9 октомври т.г., в условията на COVID-19, доказва максимата, че когато има „желание и необходимост, има и начин“. Интер Експо Център е проектиран за провеждането на специализирани изложения с всички условия и е мястото, което гарантира, че при създалите се условия могат да се проведат такива събития в сигурна и здравословна среда.

Очаквано от професионалистите, 54-ото издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА, няма да прекъсва традицията и отново ще  предостави реална платформа на медицинския, денталния и сектора на дерматологията и естетичната медицина.

Мястото е Интер Експо Център от 7 до 9 октомври.