Болнично легло с пет функции
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна
Всичко за денталните медици на едно място  

Болнично обзавеждане и болнични легла от български производител

Модел с пет функции и четири висококачествени електрически мотора 

Подготовката на изложение БУЛМЕДИКА 2024 е в разгара си. Остават броени дни до него, и всички тръпнат в очакване с какво ново ще ни изненадат фирмите изложители. Така например GEVEL-M, като производител на болнични легла и болнично оборудване, ще представи многофункционално болнично легло за повeче комфорт на пациентите. Фирмата ще бъде разположена в зала 2, щанд А8 от 29 до 31 май.

Електрическо болнично легло GML-402E

Многофункционално електрическо болнично легло с пет функции. Моделът е оборудван с четири висококачествени електрически мотора позволяващи позиционирането на пациента в подходяща позиция, както за него така и за медицинския персонал. Многофункционалното дистанционо е компактно и лесно за ползване, даващо възможност за подобряване на ежедневните грижи. Въртящи се на 360° градуса колела със спирачки позволяващи лесно и бързо придвижване, а подвижните табли и странични прегради дават бърз достъп до пациента.

Болнично легло с пет функции

GEVEL-M е български производител на болнични легла и друго болнично обзавеждане. Компанията предлага широк набор от изделия предназначени за болнични заведения и по специално болнично обзавеждане – легла, прикреватни шкафчета, носилки, изделия за лаборатории и манипулационни. Официален представител на проиводителя е „Медика Трейдинг“ ООД.

От 29 май медицинският, денталният и естетичният сектор отправят поглед към БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба