Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна
Всичко за денталните медици на едно място  

Богат избор от медицинска и естетична апаратура на щанда на GK ENGINEERING GROUP

Компанията си партнира с реномирани производители от страната и чужбина  

GK ENGINEERING GROUP е компания с основна дейност дистрибуция на висококачествена медицинска апаратура от реномирани производители. Посетителите на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023 ще имат възможност да се убедят лично в качеството на продуктите – от 31 май до 2 юни, на щанд А4, в зала 2. Днес насочваме вниманието ви към няколко нови продукта от сферата на дерматологията и естетичната медицина, хирургията и гинекологията.  

КУПИ БИЛЕТ

Естетичните процедури са удоволствие с кушетките Lemi 4 и B-Light 

Lemi е италианска компания с над 30-годишен опит в производството на медицински кушетки. Кушетката Lemi 4 е снабдена с четири електрически мотора, което позволява практикуващият да избира най-подходящата работна височина и позиция, както и да осигури максимален достъп до пациента. Елегантният дизайн е чудесно допълнение към интериора на всяко помещение, а ергономичният матрак осигурява комфорт на пациента.  

Второто предложение идва от испанския производител Weelko – кушетката B-Light. Оборудвана с четири мотора за постигане на възможно най-удобната позиция и с регулируеми подлакътници и облегалка за глава, кушетката е подходяща за медицински и естетични процедури, както и за масаж. На разположение на практикуващия е и бяла LED светлина, вградена в основата на стабилна конструкция.  

{os-gal-78}

Операционна лампа Q-flow и премиум клас хирургични инструменти 

Q-flow е иновативна операционна LED лампа, създадена с цел да подобри работната среда в операционната зала. Продуктът е на финландския производител Merivaara. Дизайнът на куполите е съобразен с ламинирания поток, за да се минимизира опасността от замърсяване в стерилната зона. Динамичното компенсиране на сянката е другата иновативна функция, която прави Q-flow отличен избор за съвременната операционна.  

В помощ на всеки хирург са премиум клас хирургичните инструменти на ASANUS, Германия. Те осигуряват максимална прецизност и надеждно приложение в дългосрочен план. С продуктова гама от над 18 000 номенклатури, инструментите на ASANUS обхващат почти всички хирургични специалности – УНГ, гинекология, урология, съдова хирургия, офталмология, кардиохирургия, микроневрохирургия, обща и ортопедична хирургия.  

Чувствителен и многофункционален портативен съдов доплер 

Съдовият доплер с LCD дисплей от Bistos, Корея, включва три броя високочувствителни сонди – 4, 5 и 8 Mhz. Локализира дори малките кръвоносни съдове и е оптимизиран за продължително наблюдение на диабетно стъпало. Други негови функции са: 

  • вграден високоговорител за долавяне на сигнала от пулсациите на съдовете 
  • контрол на звука 
  • работа с 2АА батерии 
  • Обхват на сърдечната честота: 50 – 240 удара в минута 

Гинекологичен стол Lemi Gyno   

Гинекологичният стол на италианския производител Lemi Group има антибактериална, дишаща и устойчива тапицерия, матрак в ергономична форма и електрическо задвижване на отделните секции. Цялостното решение е създадено с мисъл за комфорта на пациента и максимално удобство за лекаря. Продуктът се предлага в разнообразна цветова гама.