Аспирационни системи от ново поколение
Над 90 лектори се включват в съпътстващите събития на изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&EСТЕТИКА
Да спрем следите на времето върху кожата

Bioplic фотополимеризиращ материал за временни възстановявания, на Лумия Дент

PathMax Pro е най-новото попълнение в гамата от Ni-Ti ендодонтски машинни инструменти с контролирана памет. Новият модел е с променлива коничност и неактивен връх за по-безопасно лечение. Благодарение на термичната обработка, инструментите са изключително гъвкави и много устойчиви на умора на метала. С инструментите PathMax Pro може да забележите кога трябва да смените пилата, само с един поглед.

Alveolex е медикамент с прополис, предназначен за лекуване на постекстракционни рани. Пастата се нанася изключително лесно и изгражда здрава структура за бързо възстановяване на тъканта. Алвеолекс се разгражда напълно, в рамките на 30 дни. Специалният прополис има болкоуспокояващо, антимикробно и противовъзпалително действие. Прибавеният йодоформ ускорява растежа на клетки. Без съдържание на евгенол.

Bioplic е фотополимеризиращ материал за временни възстановявания. Не е нужно предварително ецване или праймер. При фотополимеризиране разширява своя обем и плътно запечатва кавитета, предпазвайки кореновия канал. Временно запечатва и изолира имплантологичния винт. Изключително удобен за оформяне на дъвкателната повърхност. Отстранява се лесно. Със съдържание на флуор и без евгенол.

Продуктите на Лумия Дент са в зала 2, щанд D19.