Държавата подкрепя българските компании при участие в международни изложения

Предстоящите издания на изложения БУЛМЕДИКА и БУЛДЕНТАЛ,  АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА, СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ и MACHTECH & INNOTECH EXPO, са включени в новата “Индикативна програма за организиране на национални участия в международни панаири, изложения и конференции в страната и чужбина през 2019 – 2021г.“

Интер Експо Център с обръщение към изложители, посетители и партньори

Уважаеми изложители и посетители,

С променената и усложнена в глобален план ситуация, изложители, посетители, организатори, лектори и професионалистите във всеки бранш осъзнават, че е важно да запазим изложенията като сигурните места за професионални срещи и правене на бизнес и като най-бързата пътека за ускоряване на икономическо възстановяване след кризата и последващо развитие.

От 16 до 18 септември изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА отваря врати в Интер Експо Център

Рестартиране на изложбената индустрия в България

„Всички необходими здравни мерки, предвидени от изискванията на властите в условията на ситуация с COVID-19, ще бъдат взети“, коментират организаторите. Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА ще се проведе за 54-и път от 16 до 18 септември в Интер Експо Център. Професионалната бизнес платформа отново ще посрещне специализираната публика от България и чужбина, в пълно съотвествие с разпорежданията на българските здравни институции и всички международни изисквания.

Нови дати за изложение Булмедика/Булдентал/Дерма&Естетика

С оглед извънредната в световен мащаб и страната ни ситуация във връзка с разпространението на коронавирус COVID-19 и съобразно издадените разпореждания от българските институции, въвеждащи съответните рестрикции, бихме искали да Ви уведомим, че изданието на изложение Булмедика /Булдентал /Дерма & Естетика ще се проведе в периода 16-18 септември 2020г.

Основни техники за мекотъканна и костна регенерация в парадонталната и имплантната хирургия демонстрира унгарският специалист д-р Давид Ботонд Хангяси по време на своя лекция, организирана от Ultradental Ltd, на тазгодишното международно изложение БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА & ЕСТЕТИКА

Специалисти разкриват решения за меките тъкани и костта при парадонтални заболявания

 

Основни техники за мекотъканна и костна регенерация, в парадонталната и имплантната хирургия, демонстрира  унгарският специалист д-р Давид Ботонд Хангяси, по време на своя лекция. в рамките на първия ден – 15 май на тазгодишното международно изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА.

Демонстрация на първа помощ ще покаже Младежкият авариен екип на Български Червен кръст, в рамките на БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019. Международното изложение ще се проведе от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Демонстрация на първа помощ от БЧК

Демонстрация на първа помощ ще покаже Младежкия авариен екип на Български Червен кръст, в рамките на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019. Международното изложение ще се проведе от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Демонстрация и възможност за тест на денталния микроскоп Prima DNT нa американската фирма Labomed ще открият посетителите на международното изложение БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Дентален микроскоп Prima DNT

Демонстрация и възможност за тест на денталния микроскоп Prima DNT, нa американската фирма Labomed, ще открият посетителите на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

С най-новото решение в областта на водоочистката – използването на електродейонизацията(EDI), предложени от Аджаров Технолоджи, ще могат да се запознаят посетителите на изложението БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019 г.

Водоочистващи системи за малки диализни центрове

Необходимостта от водоочистване и водоподготовка е свързана както с качеството на получаваните резултати от лечението, така и с доброто име на съответнoто заведение. Това твърдение ще защитят от Аджаров Технолоджи, с участието си в международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019 г., което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Безплатни скринингови акции за хепатит С, диабет, сърдечносъдови заболявания, заболявания на щитовидната жлеза, измерване на нивото на кислород в кръвта и спирометрия ще извърши Национална пациентска организация по време на  БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Безплатни изследвания за социалнозначими заболявания

Безплатни скринингови акции за хепатит С, диабет, сърдечносъдови заболявания, заболявания на щитовидната жлеза, измерване на нивото на кислород в кръвта и спирометрия ще извърши Национална пациентска организация, по време на  БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Оsstem К3 Unit Chair - дентален юнит от ново поколение, който впечатлява не само с функции, но и с атрактивен дизайн, ще представят от Dentios на международното изложение БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Оsstem К3 Unit Chair - денталният юнит с атрактивен дизайн

Дентален юнит от ново поколение, който впечатлява не само с функции, но и с атрактивен дизайн, ще представят от Dentios на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

OptiBond™ Universal - едностъпковият бондинг-агент с показания при всички случаи с възстановявания. Улеснено решение, което съчетава в себе си всичко, което е необходимо за адхезия, представено от ЕТ АНКА КАЦАРОВА, ще открият посетителите на международното изложение БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

OptiBond Universal – всичко необходимо за адхезия

Улеснено решение, което съчетава в себе си всичко, което е необходимо за адхезия, ще открият посетителите на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Супер бързият полиетер Impregum Super Quick е една от новостите, с които ще могат да се запознаят посетителите на БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019, благодарение на Глория Интернешънъл.

Полиетерът Impregum Super Quick с 45 секунди време за работа

Супер бързият полиетер Impregum Super Quick е една от новостите, с които ще могат да се запознаят посетителите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019. Международното изложение събира на едно място български и чуждестранни специалисти, работещи в сферата на медицината, от 15 до 17 май в Интер Експо Център.