Нови дати за изложение Булмедика/Булдентал/Дерма&Естетика

С оглед извънредната в световен мащаб и страната ни ситуация във връзка с разпространението на коронавирус COVID-19 и съобразно издадените разпореждания от българските институции, въвеждащи съответните рестрикции, бихме искали да Ви уведомим, че изданието на изложение Булмедика /Булдентал /Дерма & Естетика ще се проведе в периода 16-18 септември 2020г.

Основни техники за мекотъканна и костна регенерация в парадонталната и имплантната хирургия демонстрира унгарският специалист д-р Давид Ботонд Хангяси по време на своя лекция, организирана от Ultradental Ltd, на тазгодишното международно изложение БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА & ЕСТЕТИКА

Специалисти разкриват решения за меките тъкани и костта при парадонтални заболявания

 

Основни техники за мекотъканна и костна регенерация, в парадонталната и имплантната хирургия, демонстрира  унгарският специалист д-р Давид Ботонд Хангяси, по време на своя лекция. в рамките на първия ден – 15 май на тазгодишното международно изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА.

Демонстрация на първа помощ ще покаже Младежкият авариен екип на Български Червен кръст, в рамките на БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019. Международното изложение ще се проведе от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Демонстрация на първа помощ от БЧК

Демонстрация на първа помощ ще покаже Младежкия авариен екип на Български Червен кръст, в рамките на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019. Международното изложение ще се проведе от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Демонстрация и възможност за тест на денталния микроскоп Prima DNT нa американската фирма Labomed ще открият посетителите на международното изложение БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Дентален микроскоп Prima DNT

Демонстрация и възможност за тест на денталния микроскоп Prima DNT, нa американската фирма Labomed, ще открият посетителите на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

С най-новото решение в областта на водоочистката – използването на електродейонизацията(EDI), предложени от Аджаров Технолоджи, ще могат да се запознаят посетителите на изложението БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019 г.

Водоочистващи системи за малки диализни центрове

Необходимостта от водоочистване и водоподготовка е свързана както с качеството на получаваните резултати от лечението, така и с доброто име на съответнoто заведение. Това твърдение ще защитят от Аджаров Технолоджи, с участието си в международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019 г., което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Безплатни скринингови акции за хепатит С, диабет, сърдечносъдови заболявания, заболявания на щитовидната жлеза, измерване на нивото на кислород в кръвта и спирометрия ще извърши Национална пациентска организация по време на  БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Безплатни изследвания за социалнозначими заболявания

Безплатни скринингови акции за хепатит С, диабет, сърдечносъдови заболявания, заболявания на щитовидната жлеза, измерване на нивото на кислород в кръвта и спирометрия ще извърши Национална пациентска организация, по време на  БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Оsstem К3 Unit Chair - дентален юнит от ново поколение, който впечатлява не само с функции, но и с атрактивен дизайн, ще представят от Dentios на международното изложение БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Оsstem К3 Unit Chair - денталният юнит с атрактивен дизайн

Дентален юнит от ново поколение, който впечатлява не само с функции, но и с атрактивен дизайн, ще представят от Dentios на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

OptiBond™ Universal - едностъпковият бондинг-агент с показания при всички случаи с възстановявания. Улеснено решение, което съчетава в себе си всичко, което е необходимо за адхезия, представено от ЕТ АНКА КАЦАРОВА, ще открият посетителите на международното изложение БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

OptiBond Universal – всичко необходимо за адхезия

Улеснено решение, което съчетава в себе си всичко, което е необходимо за адхезия, ще открият посетителите на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Супер бързият полиетер Impregum Super Quick е една от новостите, с които ще могат да се запознаят посетителите на БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019, благодарение на Глория Интернешънъл.

Полиетерът Impregum Super Quick с 45 секунди време за работа

Супер бързият полиетер Impregum Super Quick е една от новостите, с които ще могат да се запознаят посетителите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019. Международното изложение събира на едно място български и чуждестранни специалисти, работещи в сферата на медицината, от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

SPLAT SPECIAL BLACK LOTUS на фирмата SPLAT TRADING SIА - избелващо решение, което освежава дъха и укрепва венците, ще покажат от Astra & Co LTD в тазгодишното издание на международното изложение БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

SPLAT SPECIAL BLACK LOTUS избелва зъбите и укрепва венците

Усмивката е незаменим атрибут и е необходима сериозна грижа, за да изглежда добре. Избелващо решение, което освежава дъха и укрепва венците ще покажат от Astra & Co LTD в тазгодишното издание на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

SPLAT SPECIAL BLACK LOTUS на фирмата SPLAT TRADING SIА е паста за зъби за тези, които вдъхновяват и обичат да блестят. Тя е с аромат на LOTUS МЕНТА. Отличава се с нежно избелващо действие, благодарение на това, че е с бамбуков въглен, калиев пирофосфат и заоблени полиращи частици силициев диоксид. Също така освежава дъха - с екстракт от лотос, цинков цитрат и активен бизаболол и укрепва венците, тъй като съдържа екстракти от нар и орхидея, розова вода и d-пантенол.

SPLAT SPECIAL BLACK LOTUS не съдържа флуор. Тя е с 0 % SLS/SLES, парабени, Триклозан, хлорхексидин, захарин, синтетични багрила и флуорид.

Пастата SPLAT SPECIAL BLACK LOTUS можете да откриете на щанд А16 в зала 2.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >> 

Комбиниран апарат BHS 201 DUO на фирмата производител Body Health, Аржентина, от НОВИЗ, ще видят посетителите, в рамките на новата тематика на международното изложение за медицина и дентална медицина БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ- ДЕРМА&ЕСТЕТИКА. Той включва няколко ключови дейности- HImFU + Dermo Health® + DermoLeds + Микродермабразио с диамантени дискове.

Комбиниран апарат, с революционни методи в дерматологията, от НОВИЗ

Комбинираният апарат BHS 201 DUO, на фирмата производител Body Health, Аржентина, от НОВИЗ, ще видят посетителите, в рамките на новата тематика на международното изложение за медицина и дентална медицина БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ - ДЕРМА&ЕСТЕТИКА.