Изкуственият интелект, физическата активност и профилактиката – акцентите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019

БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА се провежда в Интер Експо Център, до 17 май 

Изкуственият интелект, физическата активност, стоматологията и профилактиката са сред акцентите в съпътстващата програма, през втория ден на изложението БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА. Международният форум за медицина, дентална медицина, дерматология и естетична медицина се провежда от 15 до 17 май в Интер Експо Център, София. В БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019 участват над 220 директни изложители от България, Германия, Португалия, Сингапур, Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Франция, Гърция, Турция, Словения, Латвия, Унгария и други. Те привличат вниманието на специалистите с над 980 бранда от 56 държави и повече от 280 иновации.

През втория изложбен ден, 16 май, изложението отново е арена на професионалната съпътстваща програма. Разгледани ще бъдат причините и последствията при затлъстяването, наднорменото тегло, нарушенията в хранителното поведение. Присъстващите ще разберат повече за връзката между физическата активност и доброто здраве и рисковете, които носят наднорменото тегло, затлъстяването и вредните навици.

Към денталния сектор ще бъдат насочени лекциите, свързани с релечението на ендодонтски лекувани зъби.

Профилактиката, диагностиката и терапията в млада и зряла възраст са фокус на Втората научно-практическа конференция, инициирана от „Академия Кардиология“ и Арбилис.. в рамките на която ще бъдат провеждани лекции, обвързани със стоматологията и сърдечно-съдовата профилактика.

Изкуственият интелект

Посещавайки международния форум, посетителите откриват най-модерните технологии. На 16 май, на фокус застава изкуственият интелект (AI Technolgy) в акушеро-гинекологията. Лектори ще дадат подробна информация за предимствата от въвеждането на технологията от последно поколение в ултразвуковата диагностика, при фетално-морфологични изследвания.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019 ще бъде домакин и на форума „Предизвикателства пред пациентите с пулмонална артериална хипертония“, организиран от Българското общество на пациентите с пулмонална хипертония (БОППХ).

 „Лекарят, който ме вдъхновява“

По всичко личи, че международното изложение е епицентър за професионално вдъхновение, защото през последния ден, 17 май, там предстои да се проведе събитието „Лекарят, който ме вдъхновява“. Инициирана от CREDOWEB, в каузата се номинират и оценяват за професионализма си лекари, осигуряват се стипендии и средства за младите им колеги и се организират благотворителни каузи.

Форум, който събира професионалистите и обединява секторите на медицината, денталната и естетичната медицина и дерматологията - това определение дават специалистите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА. Вратите на изложението са отворени за посетители от  09.30 до 18.00 часа.

Новините и съпътстващата програма можете да проследите ТУК.