БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ – Светът на медицината, събран в едно изложение

БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ – Светът на медицината, събран за 52-ри път в едно изложение в Интер Експо Център

Международното изложение за медицина показва продукти и иновации от над 200 фирми в Интер Експо Център, от 16 до 18 май

От 16 до 18 май, в Интер Експо Център, предстои да се проведе едно от най-значимите събития в медицинския бранш - БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Международното изложение, с дългогодишна история, ще събере за 52-и път на едно място специалисти и водещи фирми от индустрията, за да обменят опит и да покажат най-новото от света на медицината и денталната медицина. В рамките на три дни посетителите ще могат да разгледат над 850 бранда, да се срещнат с над 200 изложители, да се запознаят с повече от 250 иновации, както и да участват в богатата съпътстваща програма от демонстрации, лекции, семинари, практически курсове, презентации и др.

Организаторите отчитат силен ръст в записването на нови участици – над 55 нови фирми, с което общият брой на изложителите наброява над 200. Така тaзи година в БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ участие ще вземат директни изложители от 19 държави. Сред тях са България, Великобритания, Канада, Германия, Португалия, Сингапур, Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Швейцария, Франция, Гърция, Холандия, Турция, Словения и Латвия.  Участие вземат и български производители на медицинска и дентална техника, оборудване, материали и консумативи. Това безспорно е гаранция както за разнообразие, така и за добра платформа за обмен на опит, контакти и полезни съвети.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2018 ще предложи богат набор от медицинска техника, оборудване, болнично и лабораторно обзавеждане; офталмологична апаратура и консумативи, технологии за естетичната медицина, ортопедия и рехабилитация; медицински инструменти и продукти на фармацията; дентална техника, оборудване и обзавеждане на клиники/кабинети; зъботехническо оборудване, апаратура, инструменти, материали и консумативи. Вниманието си присъстващите ще насочат още и към продуктите за дезинфекция и специализирано работно облекло.

На присъстващите БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще предложи и богата съпъстваща програма. Тя ще включва демонстрации, лекции, семинари, практически курсове и презентации. Повече подробности и детайли може да прочетете тук.

Организирането на инициатива с анкетни карти, за посетителите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, продължава своята традиция. И тази година са предвидени 5 ваучера по 2000 лв., които да бъдат реализирани в оборудване, материали, консумативи или други продукти, предлагани от фирмите изложители. Целта на инициативата, както всяка година, е да се подпомогне стремежът на изложителите и на медицинските специалисти към по-висок стандарт и качество на здравното обслужване.

Изложението ви очаква от 16 до 18 май в Интер Експо Център.

За повече информация може да посетите: http://bulmedica.bg