Оsstem К3 Unit Chair - денталният юнит с атрактивен дизайн

Оsstem К3 Unit Chair - дентален юнит от ново поколение, който впечатлява не само с функции, но и с атрактивен дизайн, ще представят от Dentios на международното изложение БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Дентален юнит от ново поколение, който впечатлява не само с функции, но и с атрактивен дизайн, ще представят от Dentios на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Оsstem К3 Unit Chair притежава хидравличен механизъм, който повдига до 240 кг. Той изпъква и с рефлектор 25 000 Lux с LED светлина и допълнителна бленда за фотополимер.

Денталният юнит е с модернистичен дизайн и с високо качество на материала. Той е не само здрав, но и удобен, като поддържа позицията на пациента.

Оsstem К3 Unit Chair е технология, разработена в следствие на дългогодишен опит. Юнитът е оптимизиран за денталните клиники, подобряващ практиката със своята прецизност, надеждност и дизайн.

Проектиран, за да задоволи нуждите на докторите, асистентите и пациентите.

Повече за него може да научите в зала 3 на щанд С1, по време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>