Продукти за здраве и красота от природата
Форум за женско здраве събира над 20 специалисти на 31 май
Обзавеждане на медицински центрове от водещи световни фирми

Автоматично обуване на калцуни със Sonar Т-46S

Две седмици остават до БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА. От 2 до 4 юни изложението отново ще представи на професионалната публика най-новите продукти и услуги в сектора на медицинския, денталния и дерматологичния сектор. С пълния си капацитет във форума се включва компания Мегамед България.

Сред иновативните продукти, които фирмата ще се представи, ще бъде Sonar Т-46S. Машината за автоматично обуване на калцуни от термосвиваемо фолио ще открием в зала 2, щанд В6.

Sonar Т-46S съчетава изпипан дизайн и най-съвремени технологии; предлага се в три разцветки: сребристо, златисто и меднокафяво. Разработен е в Германия за индустриално и медицинско приложение, той е приложим там, където е необходимо предпазване от замърсявания, пренасяни с обувките на хората и опазва пода на помещенията чисти. При обуването на калцуните ръцете не докосват обувките и така замърсяванията от обувките не се предават на ръцете и оттам на дрехите, лицето и устата – т.е. няма т.н. кръстосана инфекция).

Здравина и усктойчивост на износване

Машината Sonar Т-46S работи със съвременна технология, като използва здраво PVC фолио. Създаването на калцуни и обуването им става чрез обдухване на фолиото с топъл въздух. Калцунът приема формата на подметката на обувката. Вижте как работи в нейното видеопредставяне на https://megamedbg.com/produkt/машина-за-обуване-на-калцуни-sonar-t-46s/  

Създаваните от машината калцуни са с голяма здравина и по-голяма устойчивост на износване. Те са толкова здрави, че са неразкъсваеми при опън на ръка. Не е необходимо често да се обуват нови калцуни, което  спестява средства и време.

Sonar Т-46S е подходяща за лекарски кабинети, болници, стоматологични клиники, козметични клиники, сгради с производствени помещения, операционни зали, места за съхранение на данни (дейта центрове), офиси, хотели, помещения за хранене, фитнес и детски центрове, на входа на жилищни помещения, на входа на болнични отделения и др.

 Технически данни на машина за обуване на калцуни от термосвиваемо фолио Sonar Т-46S

Предназначение на машината:

За автоматично обуване на калцуни

Материали на конструкцията и на корпуса

Здрава стоманена конструкция, с корпус от плътна ABS пластмаса

Брой на калцуните в едно зареждане на ролка с PVC фолио

1000 калцуна (т.е. 500 чифта)

Работно захранване

АС 220-230V, 50-60 Hz

Консумация при използване

около 1300W за 4-6 секунди

Консумация без използване (за поддържане на готовност)

около 60W

Време за първоначално подгряване (след включване)

около 120 секунди

Време за подаване на фолиото

2-3 сек.

Време на оформяне на калцуна по обувката

2-3 сек.

Възможни ограничения при обуването

При обувки с обратен наклон на токчето

Размери на машината и тегло

~ 80 х 44,5 х 33 см., ~ 21 кг.

 

 

Мегамед България информира:

1. Консумативи: Винаги имаме наличност в нашия склад на ролки с PVC фолио за машината.

2. Сервиз и техническа поддръжка: разполагаме със собствени фирмени сервизни инженери в нашия сервиз в град София, както и с оригинални резервни части.

3. Осигуряваме спокойствие и за всичко се грижим: поддържаме машината (при нужда) и с оригинални резервни части и доставяме консумативи. Имаме винаги наличност от консумативи.

4. Предоставяме Ви два подаръка при покупката: една демо ролка с PVC фолио и ключ-адаптор за по-лесно включване и изключване на машината.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>