Продукти за здраве и красота от природата
Форум за женско здраве събира над 20 специалисти на 31 май
Обзавеждане на медицински центрове от водещи световни фирми

Автоматична програмируема пещ за металокерамика и чиста керамика Ceramicmaster E3000

Автоматична програмируема  пещ за металокерамика и чиста керамика Ceramicmaster E3000

Автоматична програмируема пещ за металокерамика и чиста керамика Ceramicmaster E3000 е със 7-инчов TFT дисплей, закалено термо стъкло, сензорни бутони за команди и настройки. Графично показване на прогреса на процеса. Възможност за 255  предварителни програми. 16 програмируеми параметри за настройки.

LcCast 600T е настолна машина за индукционно топене и центробежно леене на метал. Кастинг машината може да топи всички метали, които се използват в зъботехническия бранш. Компактните размери и ниско тегло ѝ позволяват да се постави върху маса, шкаф или друга мебел, с цел пестене на място.

OT Equator –  Система от абатманти, редуциращи разстоянието, при подвижно протезиране. Намалената височина на абатмантите позволява по-добро планиране, възможност за изработка на по-сложни конструкции. Тефлоните, предвидени за систеамата, дават много добра надежност и трайност. Повишена износоустойчивост.

Всички продукти на ВОП ООД ще откриете в зала 2, щанд А3.

Всеки ден, по време на изложението, на нечетен час, ще има презентации на италианската фирма Rhein83. Ще се показват новостите в продуктовата гама на фирмата и различни разрешени проблеми с техните системи.

При желание от страна на клиентите, ще се осъществяват демонстрации на работа с машините на ВОП ООД.