Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4
Софтуер за ефективна и лесна комуникация между зъболекари и зъботехници
Аспирационни системи от ново поколение

Автоклав Lina – сигурност на стерилизацията от W&H България

Автоклав Lina, на фирмата W&H Sterilization, предлага максимална сигурност и отлично съотношение цена-качество, със своите клас В цикли и вградения USB порт за запаметяване на данни.

Автоклавът работи изключително с клас В цикли и с кратки ECO В цикли, за по-малки зареждания. Всички опции на Lina са леснодостъпни, чрез опростената за работа клавиатура. При стерилизация на малки зареждания и неопаковани инструменти, времето на цикъла може да бъде намалено наполовина. Lina се предлага 17 и 22 литра. Цена: от 7150 лв. и подарък – получавате бонустТестер за измерване на твърдостта на водата.

На Булмедика/Булдентал W&H България ще предложи още PRF центрофуга по метода на Dr. Choukroun, с 6 протокола за работа, както и иновативната турбина Primea Advanced Air. Това е първото в света решение за задвижване с въздух, с възможност за настройка на оборотите на борера и постоянно отстраняване на зъбните структури, дори при увеличаваща се сила на натиск върху зъба. Така винаги можете да работите с оптимални обороти и максимална ефективност при манипулациите.

W&H България ще даде възможност да видите как работят най-новите продукти на място, в зала 3, щанд C9.