Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна
Всичко за денталните медици на едно място  

Антиейджинг терапия за лице, експресен детокс, решения за изтощена кожа и още много ни предлага Бюти Профи

Изключително богатство от продукти ще ни представи на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА фирма Бюти Профи. В следващите редове накратко Ви разказваме за най-иновативните предложения, които ше откриете на щанда ѝ – С6 в зала 2, от 2 до 4 юни на Интер Експо Център.

Компанията ще предложи на публиката RIBESKIN® – южнокорейската марка професионална козметика. Отличава се на пазара с карбокси терапията за лице и тяло Carboxy Combo CO2 – терапия за експресен детокс, свиване на порите, моментален лифтинг, повишаване на тонуса и еластичността, облекчаване на акне, намаляване на пигментни петна и общо подобряване вида и здравето на кожата.

Бюти Профи ще ни запознае с RIBESKIN EPIDERM PLUS MASK. Кутията съдържа 25 готови листа – маски за лице и шия: пост-процедурна грижа след почистване, екстракция, пилинги, лазерни процедури, карбокси терапия и много други козметични процедури. Продуктът е с успокояващо, овлажняващо и регенериращо действие, съдържа алантоин, центела азиатика, екстракт от слуз от охлюв, епидермални растежни фактори EGF.

 

RIBESKIN PINК – НАЙ-НОВАТА АНТИЕЙДЖИНГ ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ

Иновативната терапия RIBESKIN PINК заличава фини линии и бръчки, изсветлява пигментации, подобрява кожната еластичност, осигурява лифтинг ефект и възстановява бариерната функция на кожата. Дерматологичният разтвор стимулира ревитализацията на фибробластните клетки чрез динамично активиране на съдържащите се в него 56 компонента. Специално разработеният серум съдържа растежни фактори, аденозин А2 рецептори, спомагащи за бързото възстановяване на кожата. Във формулата са включени пептиди (EGF, FGF, IGF, TGF – b, меден трипептид) и невропептиден комплекс, които помагат за подобряване жизнеността на фибробластните клетки – основната структурна рамка на тъканите. Те стимулират неоангиогенезата – образуване на нови кръвоносни съдове, които са от съществено значение за процеса на заздравяване на рани. В състава е включен специален аминокиселинен комплекс, повишаващ съдържанието на NMF (Natural Moisturising Factor) – естествения овлажняващ фактор както и хиалуронова киселина.

За подхранването на кожата

THESERA G е полимерен комплекс от пептиди за подхранване на наранена и изтощена кожа и увеличаване на естествената защитна функция на кожата. „Това е най-чистата ампула без вредни съставки в комбинация с 20 дози високо-концентрирани активни съставки: пептиди, хиалуронова киселина, хидролизиран колаген, трехалоза, ниацинамид, аденозин, меден трипептид-1, ацетил хексапептид-8, 1,2-хексанедиол и др.“, информират от Бюти Профи.

 

 

 

 

 

Как да минимизираме следите на времето без игли и болка?

Компанията ще предложи и THESERA L. „Революционната терапия развенчава мита, че дълготраен лифтинг ефект може да се постигне само с игли и болка“, коментира изложителят. С тази терапия за първи път в света се използват разтворими конци за лифтинг. Професионалистите от Бюти Профи определят THESERA L, с клинично доказан ефект от Института на Корея по дерматология и клинични науки, като сигурна и ефективна алтернатива на хирургичните процедури.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>