Импланти BioHorizons Tapered Pro RBT. Опростен подход, предвидими резултати
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна
Всичко за денталните медици на едно място  

Дентални импланти, костна присадка, колагенова мембрана от ново поколение

Дентални продукти с висока ефективност, доказани резултати и опростен работен процес

Предстои международното изложение БУЛДЕНТАЛ 2024, изложение за дентално оборудване, техника, материали и консуматививи, което ще се проведе от 29 до 31 май. Фирма IMPLANT BH  ще бъде участник в него, зала 3, щанд 2А8. Вижте какво ново ще представи на изложението.

Импланти BioHorizons Tapered Pro RBT

Опростен подход, предвидими резултати. Линия импланти BioHorizons Tapered Pro RBT осигурява предвидими резултати при имедиатно имплантиране с опростен подход. Кореноподобното тяло и агресивната опорна резба позволяват гъвкав протокол за подготовка в мека и плътна кост. Намаления диаметър на колара минимизира натиска върху кортикалната кост по време на поставяне. А спираловидните режещи канали на върха на импланта позволяват самонарязване в остеотомията и така елеминират необходимостта от допълнителни инструменти за подготовка на ложето при плътна кост.Импланти BioHorizons Tapered Pro RBT. Опростен подход, предвидими резултати Комбинацията от тези характеристики предлага решение за имплантиране като изважда на преден план надеждното представяне и опростените работни процеси.

SMART DENTIN GRINDER – Златния стандарт в присаждането на кост

Преобразувайте извадените зъби на пациента в автоложна костна присадка с високо качество. KometaBio стартира през 2014 г. с цел да върне фокуса върху автоложни биоматериали за подобряване на клиничните резултати.

Защо ДЕНТИНОВИЯТ ГРАФТ е супер присадка? Автоложната присадка е златен стандарт, тъй като тялото веднага го разпознава като своя собствена биология, следователно времето за възтановяване е много, много по-бързо от всяка друга алтернатива на лечение като генерира много повече образуване на нова кост, което е критично при повечето случаи на присаждания.

Този протокол на работа е с висока ефективност и доказани клинични резултати, използван ежедневно в над 35 държави по света.

Striate+™   повече от бариерна мембрана

Striate+™- колагенова мембрана от НОВО ПОКОЛЕНИЕ. Тя е стерилна, резорбируема, бариерна мембрана, предназначена за използване при навигирана костна и мекотъканна регенерация, произведена е без омрежване и има двуслойна структура с грапава и гладка страна. Резорбира се напълно след 26 седмици и с доказаните си клинични резултати, Striate+ държи едно от челните места на световно ниво в денталната медицина.

IMPLANT BH  е създадена в началото на 2013г. като официален дистрибутор за България на американската имплантологична система BioHorizons. 11 години IMPLANT BH  осигурява подкрепа и високо ниво на обслужване за всичките си клиенти с отлични складови наличности, бързи доставки и допълнителни услуги като Хирургична асистенция и Имплантолог под наем.

BioHorizons e основана през 1994 и e една от най-големите компании за дентални импланти в света. Вече 30 години BioHorizons е фокусирана върху създаването на продукти, базирани на  научни разработки, иновации и клинични проучвания с доказани високи естетични резултати. Иновативните технологии за имплантиране, богатата гама импланти, протетични елементи и биологични продукти, както и решенията за дигитално водената хирургия, гарантират на денталните лекари комфорт и увереност за работа с предвидими клинични и естетични резултати. Имплантите на BioHorizons имат 99% успеваемост и доживотна гаранция и ясно структурирани протоколи за работа. Водени от мотото „Science, Innovation, Service“, BioHorizons  държат над 25 патента в областта, като най-известните са Mem-Lok®,  Laser-Lok® и TeethXpress®. BioHorizons е една от развиващите се компании в денталната индустрия, която днес дистрибутира своите продукти на 90 пазара в Азия, Северна Америка, Южна Америка, Африка, Австралия и Европа.

В годините Imaplant BH допълва своята гама с още четири продуктови линии – немски дентални инструменти Carl Martin, първите гладки PTFE хирургични конци Coreflon, титаниеви пинове за мембрани от HESS Medizintechnik AG и мелница за зъби от KometaBio. От 2023 г. фирмата си сътрудничи с Остеоцентър България с разработеното от тях дентално портфолио от човешки костозаместители.

Над 180 изложители представят 800 бранда на водещото изложение на медицинския, денталния и естетичния сектор

Над 90 лектори се включват в съпътстващите събития на изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&EСТЕТИКА