Аспирационни системи от ново поколение
Над 90 лектори се включват в съпътстващите събития на изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&EСТЕТИКА
Да спрем следите на времето върху кожата

Акценти на деня: решения за грижа при възпаление на устната кухина и за добра хигиена

Неоцидент и Неоцид гел ще бъдат два от продуктовите акцента на компания EaglesDent през тази година

Поддържането на добра устна хигиена е от цялостно значение за здравето на организма. Затова е важно да подбираме най-добрите продукти, каквито от 18 до 20 май ще ни представя EaglesDent.

Сред предложенията на компанията, предложени на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА в Интер Експо Център, ще бъдат Неоцидент, вода за уста/ разтвор за гаргара и Неоцид гел.

Неоцидент, вода за уста/разтвор за гаргара е предназначен за интензивна придружаваща грижа при лечение на възпаления на устната кухина. „Особено подходяща е при нужда от повишена орална хигиена. Например – по време на ортодонтско лечение или непосредствено след инвазивни стоматологични интервенции“, информират от EaglesDent. Антибактериалното вещество октенидин дихидрохлорид в комбинация с феноксиетанол, възстановява оралната микрофлора и регулира количеството бактерии в устната кухина. Не щипе, не обезцветява и не съдържа хлорхексидин. „Качествата на продукта го правят приложим за деца от 5 год., бременни и кърмачки“, информират специалистите от EaglesDent.

За високо ниво на оралната хигиена

Неоцид гел. Това име носи продуктът за оптимална орална хитиена, предлаган от EaglesDent. Нежният антимикробен гел за орална хигиена подпомага регенерирането на оралната микрофлора. Активната съставка на Неоцид гел е октенидин дихидрохлорид.

Продуктът с портокалов вкус е предназначен за поддържане на много високи нива на орална хигиена, нужни при ортодонтско лечение с брекети или други апарати, непосредствено след различни стоматологични интервенции, при хора, които са склонни към често получаване на афти и др. Не щипе, не обезцветява и не съдържа хлорхексидин. „Неоцид гел е подходящ за деца oт самото раждане, бременни и кърмачки“, категорични са от EaglesDent. С продуктите, които компанията предлага, ще можете да се запознаете на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2022 в зала 3, щанд А5.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>