Игли и канюли прецизно и нежно инжектиране на вещества като филъри, ботокс.
Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Три топ продукта най-често използвани в медицината

Локатор за вени, игли и канюли и PRP епруветки от 29 до 31 май на БУЛМЕДИКА 2024

Броени дни остават до изложение БУЛМЕДИКА 2024, където изложител ще бъде фирма AESTHE PREMIUM, чиято основна дейност е дистрибуция на медицински изделия. Нека се запознаем с продуктите, които ще представи фирмата:

Vein Finde

Не всички пациенти имат видими вени, което прави безопасното поставяне на филъри и конци при естетичните процедури нелесна задача. В тези случаи локаторът на вените е полезен за пациенти и здравни специалисти, независимо дали крайната цел е да се уцелят прецизно вените или да бъдат избегнати от иглата, за да се предотврати появата на синини.

Vein Finder използва светодиоди с близки инфрачервени дължини на вълните, за да осветява цялата област. Вените се появяват като тъмни ленти, защото абсорбират светлинния спектър повече от околните тъкани.

Инфрачервената светлина се абсорбира от хемоглобина в кръвта. Това от своя страна „подчертава“ повърхностната васкулатура, което работи дори при тъмнокожи пациенти.

Aesthe Premium е сертифициран вносител на уреда Vein Finder и снабдява лекари и клиники от разнообразни сфери на медицината с него.

Игли и канюли

Едни от най-използваните медицински консумативи в естетичната медицина са иглите и канюлите.

От години сме вносител на висококачествени игли и микроканюли от Корея, които свеждат до минимум травмата на околните тъкани и намаляват риска от натъртване и подуване.

Поради заобления си връх, канюлите на Aesthe Premium позволяват прецизно и нежно инжектиране на вещества като филъри, ботокс и PRP до целевите области на лицето, а иглите също позволяват максимален комфорт при инжектиране.

PRP епруветки

PRP епруветките на Aesthe Premium осигуряват висококачествена плазма за терапия и са с разделителен гел, който позволява чистото разделяне на кръвните клетки и богатата на тромбоцити плазма. Предлагат се в 2 вида – Classic PRP Tube, съдържащи Citrat Deztrose като антикоагулант, и HA PRP Tube, в чийто състав присъства добавената хиалуронова киселина за пълноценна хидратация заедно с тромбоцитен извлек. Количеството чиста плазма, което епруветките отделят, е минимум 6ml.

Доктор Инна Бабаян , oсновател на Aesthe Premium, e естетичен лекар с над 10 години опит в областта. Тя споделя:

,, През дългогодишната ми практика съм се сблъсквала с много некачествени брандове в областта на медицинските изделия и това ме мотивира да стартирам Aesthe Premium,,

Те са доверен партньор и дистрибутор на медицинси изделия на редица детски клиники и лекари. Мисията на Aesthe Premium е да постави световни стандарти за качество и сигурност в областта на медицинските изделия.

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба

От 29 май медицинският, денталният и естетичният сектор отправят поглед към БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024