Изложение БУЛДЕНТАЛ 2024 ще стартира на 29 май
Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Миофункционални апарати, импланти TBR, фантомни глави и юнити

Какво ще представи екипът на фирма DENTACOM?

От 29 до 31 май Интер Експо Център организира изложение БУЛДЕНТАЛ  2024. DENTACOM е един от участниците в него и ще представи иновативни продукти в денталната сфера. Фирмата може да намерите в зала 3, щанд С7.

DENTACOM избира да представи няколко продукта на изложението, с които смята, че би била полезна на работещите в тази сфера.

Миофункционални апарати MRC Австралия

Импланти TBR Франция

От 1987 г. TBR  предоставя многостранни дентални технологии, включително водещия продукт, Z1, имплант Tissue Level с циркониев пръстен в областта на имплантната шийка. Базирани в Тулуза (Франция), в сърцето на аерокосмическите технологии, те са в постоянно търсене на иновации.

Имплантните системи TBR, които ще видим в Интер Експо Център,  се произвеждат във Франция в модерна фабрика. Имат сертификат за качество и се предлагат в над 53 страни. Спазват високи стандарти на предлаганата услуга, като това създава доверие в потребителите.

Фантомни глави и модели Frasaco Германия

Frasaco предлага най-изчерпателната гама от дентални симулатори, учебни модели и тренировъчни модели за практическа практика в предклинични и следдипломни студентски лаборатории по превантивна и оперативна дентална медицина.

Освен това – фиксирана, подвижна и пълна протезна стоматология, детска дентална медицина и ортодонтия , радиология и анестезия, ендодонтия, екзодонтия и орална хирургия, орална хигиена, пародонтология, геродонтология и имплантология, патология, анатомия и зъботехника.

Юнити Neodent Гърция

Дентални юнити

 

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба

От 29 май медицинският, денталният и естетичният сектор отправят поглед към БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024