Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Отлична устна хигиена с четка за зъби от растителни суровини и вода за биоизплакване

С продуктите, които ще представи в Интер Експо Център от 18 до 20 май, Гестор Козметикс доказва, че балансът между денталната хигиена и опазването на околната среда е напълно възможен

Поддържането на отлична устна хигиена е пряко обвързано с цялостното здраве на човешкия организъм. Екологичните продукти, които щадят природата и се грижат по най-добрия начин за устната хигиена, са акцент в участието на Гестор Козметикс на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА от 18 до 20 май в Интер Експо Център.

В зала 3, щанд В13, компанията ще ангажира вниманието върху двата продукта Novacare Mundholz – четка за зъби от растителни суровини и водата за биоизплакване XYNTRUS.

Балансът е възможен

Четката за зъби от растителни суровини Novacare Mundholz доказва, че балансът между денталната хигиена и опазването на околната среда е напълно възможен. Произведен от T-H-E GmbH Austria, артикулът включва:

  • влакна със сребро, злато и въглен
  • 30% рециклирани материали
  • 97% растителни суровини
  • протектор за влакната с вградена стойка

Благодарение на всичко гореизброено и двуслойната структура на влакната, с Novacare Mundholz можем по-добре да почистим интерденталното пространство. Процесът се отличава с нежност и ефективност благодарение до ултрафините влакна.

За ежедневна употреба и за всички възрасти

Неразделна чест от цялостния процес по поддържане на устната хигиена е водата за уста. Затова Гестор Козметикс ще представи XYNTRUS. Водата за биоизплакване е създадена от американската BRIX USA. „Xyntrus e първото и единствено биоизплакване на устата, притежаващо ексклузивна формула със световен патент за ефикасност над 99.99 % срещу вируси с обвивка (Sars-Cov2, N1H1 и др.) и грам+и грам – бактерии“, твърдят от комранията.

Продуктът е подходящ за ежедневна употреба и за всички възрасти. Нужни са само 10 мл. за 30 сек. за постигане на терапевтични нива до 5 часа. „Благодарение на своята технология Xyntrus успява да постигне до 50 % по-висока ефективност от познатите ни досега продукти“, коментират от Гестор Козметикс.

С продуктите на компанията ще се запознаем в зала 3, щанд В13, от 18 до 20 май.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>