Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Готови за бъдещето с новия стерилизатор Lara

Кои са двете страни на новия W&H стерилизатор Lina?

Бъдете готови за днес и за утре – с новия стерилизатор Lara от W&H потребителите получават не само най-съвременни технологии, но и допълнителни високотехнологични решения за бъдещето. Оборудван с бързи времеви цикли и сигурна система за документиране, Lara опростява и ускорява процеса на стерилизация. Нещо повече, с новата система за активиране на кодове, потребителите могат лесно да инсталират допълнителни функции. Това позволява на Lara лесно да се адаптира към индивидуалните и бъдещи изисквания на практиката.

Представен от W&H BULGARIA, уредът ще откриете в зала 3, щанд С7 на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2021.

Невероятно бърз, невероятно лесен за работа

Отвътре – мощен пакет от възможности, отвън – привлекателна визия: новата Lara убеждава със своята гладка повърхност и цветен сензорен екран, който позволява бърза и интуитивна навигация през структурата на менюто. Концепцията на обслужване е ясна – да се спести повече време за лечение на пациентите. Дори стандартната версия на Lara предлага един от най-бързите тип B цикли в своя клас.

За да отговори на изискванията за пълна проследимост, USB памет с голям капацитет записва автоматично отчетите от циклите през целия живот на Lara. Потребителите получават контрол и сигурност по време на обработката на инструментите. Налична опция: принтер за етикети и отчети от циклите, който предлага документация на хартия без допълнителен компютър и софтуер. Автоматичният вентил за пълнене с вода осигурява допълнителна ефективност: това позволява свързване към деминерализираща система и ръчното пълнене и източване вече не са необходими.

Разширена функционалност чрез лесно надграждане

В зависимост от бъдещите потребности на практиката или регулаторните изисквания, новият стерилизатор Lara може лесно да бъде персонализиран и надграден чрез система от активиране на кодове. Това позволява на потребителите да активират още по-бърза скорост и разширена документация. Активиращи кодове и функции с един поглед:

  • Активиращ код „Performance“: още по-бързи времеви цикли чрез надграждане до Eco Dry +, който автоматично адаптира времето за сушене към масата на зареждане.
  • Активиращ код „Fast Cycle“: бързият тип S цикъл дава възможност за стерилизация на неопаковани инструменти само за 20 минути.
  • Активиращ код „Traceability“: тази функционалност позволява персонализирането на стерилизатора с цел проследимост до служителя, който е стартирал стерилизационния цикъл.
  • Активиращ код „All-in-one“: този код активира всички функции, споменати по-горе 

Каквото и да се случи в бъдеще – с Lara сте добре подготвени! В допълнение към стандартните функционалности на Lara с високото качество на W&H, новата система за активиране на кодове дава възможност да се подготвим още днес за бъдещите изисквания. Това дава на денталните практики по-голяма гъвкавост и преди всичко увереността, че са оптимално оборудвани за всички предстоящи задачи.

Стерилизация с пара; защо да се спрем на Lina?

Практичен отвън – технологичен отвътре. Стерилизацията с пара играе важна роля при обработката на дентални инструменти за предотвратяване предаването на инфекции. С новия W&H стерилизатор Lina ефективността и интуитивната работа вървят ръка за ръка. Опростеният потребителски интерфейс и структурата на менюто улесняват ежедневието във Вашата практика. Предлагат се различни цикли на стерилизация и функции, които могат да бъдат надградени и осигуряват оптимални резултати и ефективен работен процес. Lina също впечатлява с ергономичен и функционален дизайн.

Подобрена използваемост

Функционална и компактна благодарение на своя дизайн и модулни крачета, Lina намира своето място навсякъде. С интервалите си за поддръжка, определени на 4000 цикъла или 5 години, доказва колко е надеждна. 3,5-инчовият сензорен екран лесно Ви навигира към подходящия цикъл на стерилизация. Програмата за стерилизация ECO B обработва зареждане до 0,5 кг. само за 25 минути. Въпреки това, с възможност за обработка на зареждане до 6 кг., Lina изпълнява изискванията на всяка дентална клиника. B-цикълът Universal 121°C дори позволява обработка на чувствителни материали, включително порести като хирургично облекло.

Напреднала технология

Стерилизаторът Lina се основава на сложна техническа концепция с ориентирани към бъдещето възможности като уникалната система за надграждане, усъвършенстваната свързаност и подобрената проследимост. Информацията за цикъла се запазва автоматично на USB памет с голям капацитет, принтер за баркод етикети и принтер за отчетите от циклите предоставят допълнителни възможности за документация. Приложението W&H Steri позволява контрол и дистанционно наблюдение на стерилизатора. Освен това архивирането на историята на циклите, запазени на телефона, гарантират допълнителна сигурност.

Уникална възможност за надграждане

Кодовете за активиране предлагат възможности за добавяне на допълнителни функции, които да отговарят на променящите се нужди на Вашата практика и бъдещите изисквания. Функцията „S цикъл за неопаковани инструменти“ осигурява максимална скорост за обработка на неопаковани инструменти, включително наконечници. „Отдалечено съхранение на данни“ регистрира историята на цикъла директно на компютър. Функцията „Проследимост“ позволява идентификация на потребителя и потвърждение за освобождаване на зареждането чрез ПИН код. Функцията “All in One” осигурява всички предимства наведнъж – и в крайна сметка Вашият стерилизатор постига недостижимо досега съотношение цена-производителност. Той е идеален за ориентирани към бъдещето стерилизационни процеси и за осигуряване на ефективен работен процес в професионалната практика.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>