Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Дентален микроскоп Prima DNT

Демонстрация и възможност за тест на денталния микроскоп Prima DNT, нa американската фирма Labomed, ще открият посетителите на международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019, което отваря врати от 15 до 17 май в Интер Експо Център.

Микроскопът се отличава с изключително ярко – 50W LED осветление, осигуряващо светлина, с интензитет 100 000 лукса, и с температура, близка до дневната. Той впечатлява и с дълъг живот на светлинния източник – до 60 000 часа, което елиминира необходимостта от честа смяна. Без UV емисии, без нагряване. Има стабилна Н-образна мобилна стойка със заключващи се колела, което позволява различни опции – стенен, таванен, подов монтаж, монтаж на маса. Ергономичната му бинокулярна глава е с възможност за наклон от 0º до 210º, междузенично разстояние 55-75mm, F=170mm и ергономични регулируеми ръкохватки.

Повече за Prima DNT може да научите на щанда на Ексел Дент – D1 в зала 3. Предоставена ще бъде и възможност за демонстрация и тест на ендодонтски мотори, както и възможност за работа с машинни NiTi системи – VDW.ROTATE, Reciproc Blue, Mtwo, SmartTrack.

На щанда ще се предлагат и тестери на фиброглас влакна Dentapreg.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>