Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Денталните микроскопи Semorr – достъпният лукс

Прецизната немска оптика на фирма Schott, която произвежда стъклата и лупите на Zeiss, влиза в залите на Интер Експо Център, от 15 до 17 май, по време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА 2019.

Semorr, чиито продукти ще бъдат показани по време на изложението, е един от двата най-големи производителя на микроскопи в Китай. Компанията се отличава както със своята прецизна оптика и с изобилието от аксесоари и допълнения към микроскопите си, така и с разумната цена на продуктите, което я нарежда на едно от първите места сред конкурентите ѝ.

Посетители на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА  ще могат да се запознаят и с денталния диоден лазер Solase. Той е компактен 10w диоден лазер с пикова мощност от 16w – безжичен педал, безжично управление през Bluetooth технология от iPod, iPhone или телефон с Android. Лазерът впечатлява със своя елегантен дизайн, съчетан с прекрасни клинични резултати. Той притежава разнообразие от програми за работа, различни по вид накрайници и иновативна лазерна технология.

Още интересни предложения, представени от RE-GEN, ви очакват в зала 2 на щанд D7.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>