Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Ехографът – окото на лекаря

Когато бъдещите родители разберат, че ще бъдат дарени с рожба, изникват въпроси, свързани с физическото състояние на плода и развитието му. Един от основните способи, благодарение на който професионалистите проследяват бременността, а щастливата двойка може да се запознае с детето си, още преди раждането, е ехографът.

Развивайки се с изключителна скорост през последните десетилетия, тези апарати са спасили много животи. Българският пазар може да се похвали с присъствието на последните тенденции при ехографите. Те могат да бъдат видяни на живо в Интер Експо Център, по време на специализираното международно изложение за медицина и дентална медицина Булмедика/Булдентал, от 17 до 19 май.

В помощ на точното диагностициране

„Тук сме изложили голяма част от продуктите, които предлагаме“, казва Галина Димитрова – директор „Бизнес развитие“ в компания Медикал Експрес. На щанда на фирмата, създадена през 2004 г., посетителите откриват новите класове ехографи, възможности за диагностика, перфузори, общо болнично обзавеждане. „Ехографът е окото на лекаря. Благодарение на него се прави точна диагностика“, коментира Галина Димитрова. Тя посочва новия лаптоп – ехограф, който компанията предлага, с който лесно и бързо може да бъде извършена диагностика.

С най-високите класове ехографи, предлагани от Медикал Експрес, може да се проследи бременността и бебето да се види в реално време. Сред предложенията е ехограф от ново поколение SonoScape X5, с високотехнологични усъвършенствани ULTRA SLIM трансдюсери и последно поколение процесори, за високо качество на образа, при най-компактни размери. Притежава пълен набор от режими на изображение и множество пакети за клинични измервания и анализ, както и вградена батерия, позволяваща до 90 минути работа и режим за бързо стартиране до 24 секунди.

Ехографите са сред акцентите и на фирма ИЛАН МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА. Сред предложенията за клиентите й са преносимият SonoScape S2.

Посетителите на Булмедика/Булдентал 2017 ще открият и щанда на фирма IFINITA. Сред нейните предложения е стационарният ехограф DC-7. Той притежава висококачествен LCD дисплей с висока резолюция, шарнирно рамо, лесен потребителски интерфейс, ергономични и леки датчици, както и iTouch – лесна и бърза автоматична оптимизация.

Вратите на изложението Булмедика/Булдентал 2017 ще бъдат отворени за посетители от 09.30 ч. до 18.00 ч.

{os-gal-47}