Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Ултрадент предлага отговора на днешните клинични и анатомични предизвикателства

Straumann® Roxolid® Bone Level Tapered Implant е отговорът на днешните клинични и анатомични предизвикателства. Дизайнът на имплантата и неговите отлични механични и биологични свойства са перфектно съчетани с уникалния материал Roxolid® и доказаната концепция. Straumann® Bone Control Design™ – за отлична остеоинтеграция и оптимално запазване на кресталната кост. Mощната симбиоза между клинично доказаните преимущества на Bone Level имплантата и коничен дизайн, осигурява изключителна първична стабилност и гъвкавост, при избора на лечебен подход.

Tokuyama universal bond – първият истински универсален адхезивен агент, с оптимална химична връзка към всички материали и повърхности: зъб, композит, порцелан, керамика, метал, пластмаса. Може да бъде използван като праймер, при възстановявания от литиев дисиликат, цирконий, метал. Съвместим е с всички композитни материали и техники на ецване. За директни и индиректни възстановявания, както и за поправка на фрактурирани конструкции, без нуждата от допълнителен праймер.

BLACK EDITION е ексклузивната луксозна линия на UNIVET. Система от най-висок клас, с изискан дизайн и елегантно черно покритие, изработена от висококачествени материали е с привлекателна и динамична форма за оптимален комфорт. Предлага увеличения от 3.5х, 4.0х, 5.0х, с вграждане на индивидуална работна дистанция.

EOS HP LED допълва преимуществата на увеличителните системи, със своя максимален интензитет на светлината от 45.000 lux, 5 степени на работа, голяма издръжливост на батерията и бързо Wi-fi зареждане.

Ултрадент ще откриете в зала 3, шанд С15.