Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Протефикс гелове от Куайсер Фарма

Протефикс ® Протект Гел – първа помощ при афти и рани на устната лигавица!

Протефикс Протект Гел е медицинско изделие за приложение при възпаления на устната лигавица, като афти и рани, включително и такива, причинени от зъбни протези, ортодонтски апаратчета и брекети. Протефикс Протект Гел създава протективен филм, изолира наранения участък и стимулира по-бързата регенерация на клетки. Протефикс Протект Гел съдържа глицерол оксид – триестер, който се добива от специални растителни масла, по нов, патентован метод.

Протефикс Фиксиращ крем е оптимално решение за редица проблеми, свързани със задържането на зъбните протези. Фиксиращият крем на Протефикс притежава изключителна фиксираща сила и върху мокра основа – особено подходящ е за пациенти с чувствителна лигавица. Eфективното периферно уплътняване предотвратява навлизането на храна под зъбните протези и скъсява значително периода на адаптация към новите зъбни протези.

Продуктите Протефикс не съдържат цинк и консерванти!

Протефикс® Почистващи Таблетки. Почистващите таблетки Протефикс са подходящи за почистване и дезинфекция на всички видове зъбни протези и ортодонтски апаратчета. Имат отлична почистваща сила, като с помощта на активен кислород почистват и дезинфекцират зъбните протези и ортодонтските апарати. Протефикс Почистващи таблетки имат антибактериален  ефект, премахват плаката и 99,99 % от бактериите.

Открийте продуктите на Куайсер Фарма в зала 2, щанд D3