Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Висококачествени импланти, дентални инструменти от стомана и гладки PTFE хирургични конци Coreflon от Implant BH LTD

Висококачествени импланти и протетични компоненти BioHorizons използват наука и иновация, за създаването на уникални по рода си продукти, с доказани хирургични и естетични резултати.  BioHorizons са леки, здрави, биосъвместими и изработени от титан. Имплантите носят доживотна гаранция и са клинично доказани от някои от най-задълбочените изследвания в индустрията.

Немските дентални инструменти от стомана

Carl Martin е специализирана в производството и дистрибуцията на висококачествени стоматологични инструменти. Повече от 100 годишен опит в обработването на изходните материали, съчетан с познаването на ежедневните изисквания за работа в дентални клиники, индивидуални практики и лаборатории, ги прави едни от световните лидери в своята област. CARL MARTIN GMBH се намира в SOLINGEN, Германия – световно известен град със своята стомана, от която са произведени и техните инструменти.

Първите гладки PTFE хирургични конци Coreflon са различни

Това са първите гладки PTFE хирургични конци (dPTFE), без микропори, които изключително ефективно намаляват адхезията на денталната плака и бактериалния акумулат. Тяхната уникална мекота и гладкост им дава възможност да преминават през меките тъкани, с минимални микронаранявания, което предпазва образуването на бактериални колонии в по-дълбоките слоеве на раната. Иновативната комбинация на бял PTFE конец и черна игла осигурява отлична видимост в хирургичното поле.