Lynxter e 3D принтер с приложение в много сфери
Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

3D технологиите са неразделен елемент от съвременната дентална практика и медицината

Кои са три от акцентите в участиета на GreMa 3D на изложение БУЛДЕНТАЛ 2024?

Прецизност, ефективност, оптимални резултати. За всичко това в съвременната дентална практика и медицината допринасят технологиите от последно поколение, едни от най-широко разпространените сред които са специализираните 3D принтери.

Именно 3D принтери от последно поколение ще открият посетителите на изложение БУЛДЕНТАЛ 2024 от 29 до 31 май на щанда на GreMa 3D. В зала 2, щанд А11, сред фирмените акциненти ще са Lynxter S300X Silicone и 2oneLab.

Точност и ефективност от най-високо ниво с 2oneLab

На БУЛДЕНТАЛ 2024 в Интер Експо Център специалистите ще токрият 3D принтери 2oneLab. Оборудването е специализирано за нуждите на стоматологичните и научните среди и предоставя съвременна технология за прототипиране и устойчиво производство.

2Create предлага точност и ефективност от най-високо ниво. Металният 2Create от 2oneLab е проектиран за дентални приложения и изследователски цели. Той разкрива нови възможности за производство и позволява прецизно създаване на персонализирани зъбни протези и усъвършенствани изследователски модели.

От друга страна 2Create Plus предоставя мащабно дентално производство с високо качество. Площта му за принтиране е 150×150 mm, а лазерът е с мощ 400 W. Той е усъвършенстван за стриктно стоматологично производство, а капацитетът му позволява увеличаване на производителността

Компактност и здравина

Lynxter e 3D принтер с приложение в много сфери

Това са две от най-щенните характеристики на 3D принтера Lynxter S300X Silicone. Високоефективната машина отпечатва медицински и промишлени силикони. Принтерът разполага с независима технология за двойно екструдиране и отворена система за работа с материали.

Областите, в които принтерите на Lynxter намират приложение, са:

  1. научно-изследователска и развойна дейност – стимулира развитието на иновативни проекти
  2. здравеопазване и медицински грижи – производство с редуцирани разходи, безвредни за организма
Намаляване на ръчните интервенции

Съвременният силиконов 3D печат допринася за подобряването и опростяването на медицинския работен процес, намалявайки броя на ръчните интервенции, свързани с производството на ортези и протези. Той се използва и за изработване на ортопедични и ортопластични изделия по поръчка. Силиконовият 3D принтер S300X може да отпечатва силикони RTV2 със сертифициран контакт с кожата от 5 shA до 40 shA (45 sh00 до 86 sh00).

Над 90 лектори се включват в съпътстващите събития на изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&EСТЕТИКА

Над 180 изложители представят 800 бранда на водещото изложение на медицинския, денталния и естетичния сектор

Билетите за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 са в продажба