Булмедика/Булдентал 2018 ще събере специалистите в областта на медицината от 16 до 18 май

До 16 февруари компаниите могат да се възползват от отстъпката за ранно записване

Основен фактор за развитието на медицината са събитията, които събират професионалистите и лидерите в бранша заедно. Това са местата, на които се проследяват тенденциите и възможностите за лечение, изграждат се контакти и може да се придобие реална представа за високотехнологичното бъдещо развитие. Доказало се през повече от половинвековната си история, от 16 до 18 май международното изложение Булмедика/Булдентал ще се проведе за 52-ри път, събирайки в Интер Експо Център специалистите от областта на медицината.

Изложбата се организира под патронажа на Министреството на здравеопазването в България и с подкрепата на съсловните организации – Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюз на зъботехниците в България, Асоциацията на денталните дилъри в България и Български фармацевтичен съюз.

Залите на Булмедика/Булдентал пресъздават света на медицината

Изложбените зали на БУЛМЕДИКА ще се превърнат в модерно обзаведени лечебни и болнични заведения чрез излагането на много български и чуждестранни продукти. Сред тях ще има нови модели клинично-лабораторна и диагностична апаратура, оборудване, универсално и специализирано обзавеждане на здравни заведения, инструменти, реактиви, консумативи и други продукти за лечение.

БУЛДЕНТАЛ ще даде възможност на многобройните традиционни и нови компании да изложат и да представят на специалистите от областта на дентална медицина висок клас дентално оборудване и обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи.

Над 13 000 специалисти посетиха предходното издание

През 2017г. изложението Булмедика/Булдентал посетиха 13 287 специалисти от България, Гърция, Унгария, Сърбия, Франция, Великобритания, САЩ, Македония, Турция, Испания, Италия, Япония, Китай, Германия, Република Корея, Албания, Украйна, Израел, Белгия, Русия, Кипър. Повече от 200 директни изложители взеха участие през 2017г. Компании от България, Италия, Франция, Русия, Сингапур, Китай, Германия, Холандия, Пакистан, Латвия, Турция, Гърция, Румъния, Украйна, Словения, Унгария представиха над 240 иновации в производствените технологии, продуктите, софтуера за медицината, оборудването и обзавеждането.

Преференциални цени за ранно записване

Представянето на иновации, развитието и внедряването на модерни технологии, обменът на идеи и професионализъм, разрастването на бизнеса и създаването на контакти - това са целите, които екипът на Булмедика/Булдентал си е поставял през своите над 50 години история и които ще продължава да следва.

В продължение на тази тенденция и през 2018 г. предстоящото издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще предложи на фирмите изложители отстъпка в цените за незастроена изложбена площ при ранно записване за участие.

Подробна информация ще откриете на bulmedica.bg