Усилено тече записването на нови компани за изложение Булмедика/Булдентал

Форумът ще се проведе от 16 до 18 май в Интер Експо Център в София, България

Висок интерес и засилено заявяване за участие от нови компании отбелязва международното изложение Булмедика/Булдентал. Форумът, който през последния половин век се утвърди като платформа, на която медицината разгръща потенциала си, ще се проведе от 16 до 18 май в Интер Експо Център в София, България.

Това ще бъде 52-ото издание на събитието, което отново ще събере специалисти в областта на медицината от целия свят, предизвиквайки техния интерес чрез представянето на технологии от последно поколение и атрактивна съпътстваща програма.

Към момента организаторите отчитат усилени темпове на заявяване на участие и нови компании от България, Китай, Сингапур, Турция, Румъния, Германия, Швейцария, Холандия, Италия, Словения, Южна Корея и Пакистан.

По време на изданието през 2017 г. във форума се включиха повече от 200 директни компании и бяха представени повече от 240 новости от областта на медицината и денталната медицина. Тогава то бе посетено от над 13 000 специалисти от България, Гърция, Унгария, Сърбия, Франция, Великобритания, САЩ, Македония, Турция, Испания, Италия, Япония, Китай, Германия, Република Корея, Албания, Украйна, Израел, Белгия, Русия, Кипър.

Ежегодно Булмедика дава възможност за представяне на нови модели клиничнолабораторна и диагностична апаратура, оборудване, универсално и специализирано обзавеждане на здравни заведения, инструменти, реактиви, консумативи и други продукти за лечение. Булдентал събира иновациите от областта на денталната медицина - висок клас дентално оборудване и обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи, представяйки ги на широката професионална публика.

Изложението се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването в България и с подкрепата на съсловните организации – Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюз на зъботехниците в България, Асоциацията на денталните дилъри в България и Български фармацевтичен съюз.

Детайлна информация за записването за участие и всички новини за Булмедика/Булдентал можете да откриете на bulmedica.bg/en