Международното изложение Булмедика/Булдентал събира света на медицината от 16 до 18 май в Интер Експо Център

До 31 януари – 10% отстъпка от цените за незастроена площ

Жизненият стандарт и продължителността на живота са пряко свързани с качеството на медицинските услуги. От първостепенно значение за развитието им са международните събития, предлагащи на специалистите и лидерите в бранша отлични условия за обмен на идеи, технологии, опит и развитие на бизнеса. Съзнавайки това, 52-то издание на специализираното българско международно изложение Булмедика/Булдентал отново ще събере световете на медицината и денталната медицина. Това ще се случи от 16 до 18 май 2018г. в Интер Експо Център – София.

Повече от половин век международният форум, превърнал се в лидер в бранша, събира стотици изложители и хиляди специалисти, обединени от общия интерес за развитие на медицината и денталната медицина чрез внедряване на иновациите. В изданието през 2017г. участие взеха повече от 200 директни компании. Фирми от България, Италия, Франция, Русия, Сингапур, Китай, Германия, Холандия, Пакистан, Латвия, Турция, Гърция, Румъния, Украйна, Словения, Унгария представиха над 240 иновации в производствените технологии, продуктите, софтуера за медицината, оборудването и обзавеждането.

Последното издание бе посетено от 13 287 специалисти от България, Гърция, Унгария, Сърбия, Франция, Великобритания, САЩ, Македония, Турция, Испания, Италия, Япония, Китай, Германия, Република Корея, Албания, Украйна, Израел, Белгия, Русия, Кипър. Изложбата се организира под патронажа на Министреството на здравеопазването в България и с подкрепата на съсловните организации – Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюз на зъботехниците в България, Асоциацията на денталните дилъри в България и Български фармацевтичен съюз.

10% отстъпка от цените за незастроена площ

При записване за участие до 31 януари 2018г. компаниите ще могат да се възползват от 10% отстъпка от цените за незастроена изложбена площ.

И през 2018г. изложбените зали на БУЛМЕДИКА ще пресъздават атмосферата на модерно обзаведени лечебни и болнични заведения чрез излагането на множество български и чуждестранни продукти. Сред тях ще има нови модели клинично-лабораторна и диагностична апаратура, оборудване, универсално и специализирано обзавеждане на здравни заведения, инструменти, реактиви, консумативи и други продукти за лечение. Все по-разрастващият се форум БУЛДЕНТАЛ ще даде възможност на многобройните традиционни и нови компании да изложат и да представят на дистрибуторите висок клас дентално оборудване и обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи и много други.

Съпътстващата програма – в центъра на събитията

Булмедика/Булдентал е притегателно място за специалистите от България и чужбина и заради своята съпътстваща програма. И през 2018г. в нея ще бъдат включени многобройни фирмени презентации, международни форуми, научни конференции и демонстрации на живо. Огромните възможности на 3D принтирането за нуждите на денталната медицина бяха показани на научната конференция „2nd Dental Tribune Conference @ Buldental“, която се състоя през 2017г. в рамките на изложението. За младите майки и бащи бе организирано „Училище за родители“. Доброволци провеждаха безплатни тестове за диабет, а представители на Националния екип за работа при бедствия и кризи при Българския червен кръст показаха способи за сваляне от височина и транспортиране с носилка.

Представянето на иновации; развитието и внедряването на модерни технологии; обменът на идеи и професионализъм; разрастването на бизнеса и създаването на контакти. Това са целите, които екипът на Булмедика/Булдентал си е поставял през своите над 50 години история и на които ще продължава да държи.

Подробна информация ще откриете на bulmedica.bg.

Високите технологии в медицината се събират на българското международно изложение Булмедика/Булдентал от 16 до 18 май